ciLargeI hjärtat av Bretagne tillverkas AUTOSTAR som erbjuds i 22 modeller i 3 klasser, PRIVILEGIE, PASSION & PRESTIGE. Eftersom husbilen är ett hantverk för passionerade entusiaster, har designerna för 2019-serien särskilt fokuserat på atmosfären, kvaliteten på material, utrustning och förvaringsutrymmen. Alla modellerna är anpassade på FIAT Ducato med Multijet 2:s speciella chassi, vilka möjliggjort 3 nya motorer (130-180hk) vilka är klassade emot EURO 6.

Läs mer →

ciLargeCaravans International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI är väl etablerat och har ett servicenät med över 200 servicepunkter i Europa.

Se modeller →

ciLargeRoller Team är ett ungt varumärke i franska Trigano Group och har snabbt gjort sig ett namn i hela Europa och ledande i Italien. Märket har alltid varit banbrytande vad gäller nya lösningar till en teknologiskt avancerad produkt. Roller Team återspeglar den italienska designens personlighet. Det skickliga valet av material och omsorgen om varje liten detalj för att uppleva de mest njutningsfulla atmosfärerna under resan.

Se modeller →